Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hároméves a FilmFan - Szülinapi évösszegző

2015.06.01

Immár harmadik éve, hogy elindult a FilmFan névre keresztelt weboldal, ami egy elég jó évet hagyhat maga mögött, de erről sokkalta részletesebben is olvashattok.

 

birthday.jpg

 

Először szögezzük le azt, hogy az oldal három éve alatt ez az első alkalom, hogy rendes időben emlékezünk meg az oldal történetének e jeles napjáról, ugyanis tavaly nem június 1-jén készült el az évösszegző, két évvel ezelőtt meg nem is írtam semmi féle cikket ezzel kapcsolatban. Ennek a cikknek a valódi lényege az lesz, hogy bemutassa, milyen út vezetett addig, hogy a weboldal eljusson a mai formájába.

 

Az első év

2012. június 1-jén indult el az oldal, hogy miért ezen a napon, arról fogalmam sincs. Az első évre nem vagyok büszke, hiszen nem a kellő komolysággal és stílusban írtam, ha írtam. Nagyon kevésszer olvashattatok új cikkeket az oldalon, és ezek egytől-egyig nagyon színvonaltalonok voltak. Emlékszem, hogy igazából akkor még nem is nagyon fókuszáltam a hírekre és az előzetesekre, sokkal inkább filmekről írtam rövidke bemutatókat, de mondanom sem kell, hogy mai szemmel visszaolvasva ezek se lennének vállhatóak (ezért is töröltem őket). Az oldal dizájnja sem volt valami nagy szám, visszagondolva, fogalmam sincs miért pont azt választottam. Tehát az első év kifejezetten gyengére sikerült, annak ellenére is, hogy a végén egyre-inkább kezdtem ráébredni arra, hogy ebben a dologban sokkal nagyobb lehetőségek lennének…

 

A második év

…Ennek tükrében elhatároztam magamban, hogy több szempontból sokkal profibb, minőségibb évet fogok magam mögött hagyni. Ezért lecseréltem a már elavult, ósdi dizájnt egy sokkal inkább az oldal stílusához illőre. Egyre többször jelentkeztem hírekkel, amelyek már nem hagytak maguk után kívánnivalót. Ezt valószínűleg ti is észrevettétek, ugyanis elkezdett nőni a látogatottság. Egyre többen és többen kezdtétek el nézni az oldalt, ami egyre inkább jobbá vált. Ebben az évben indult el többek között a GameFan rovat is, ahova szégyen szemre már régen nem írtam semmilyen játék tesztet, de ígérem, ez hamarosan megváltozik. Persze ebben az évben is volt, hogy homok ment a gépezetbe, hiszen volt, hogy annyi mindent kellett egyszerre csinálnom, hogy egyszerűen nem volt időm az írásra. De az már érződött, hogy rengeteget fejlődtünk a korábbi évhez képest.

 

A harmadik év 

Majd eljutottunk az idei évhez, ami szintúgy egy új dizájnnal kezdődött. Ez az év is egy óriási kihagyással vette kezdetét, hiszen több hónapig semmi újat nem olvashattatok az oldalon. Azonban nagyjából két hónapja visszatértem, és új lendülettel kezdtem neki az írásnak. Nem akarok magyarázkodni, de a még mostanában is jó párszor előforduló kihagyásnak az oka, hogy nagyon nehéz egy filmes oldalt egyedül szerkeszteni, hiszen az ember sokszor úgy érzi, hogy ezerfelé kell szakadnia, és akkor bármennyire is szeretnék, nem tudok nektek írni. De szerintem – és remélem ti is így gondoljátok – azért egy jó kis évet hagyhatunk magunk mögött, hiszen megjelent az oldal legelső interjúja Kocsis Tiborral a Magyarok a Barcáért című dokumentumfilm rendezőjével, majd ezt követte az Árpa Attilával készült interjúm és még a mai nap ezt fogja követni a legújabb interjúnk, ám ezúttal már nem egy rendezővel, hanem egy színésszel készült. Emellett elindult a Képregények című rovatunk is, ahol egyik szenvedélyemnek hódolva, képregény kritikákat és képregényhősökről szuper gonoszokról készült bemutatókat olvashattok. Sőt az oldal történetének az első nyereményjátéka is lezajlott a Fantasmaniának köszönhetően, ezúton is gratulálunk a nyerteseknek. Végre az oldal facebookján is elindult a lájk számláló, és habár egy kisebb visszaesés is tapasztalható a nagy kihagyásnak köszönhetően a látogatottságban, mindenképp megemlítendő tény, hogy az oldal egyre népszerűbb lesz, és ez csakis nektek köszönhető! Ezért nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki olvassa a cikkeimet, akinek tetszik a véleményem illetve azoknak is, akiknek nem. Nagyon nagy boldogsággal tölt el, hogy egy kifejezetten rossz próbálkozásból eljuthattunk egy ilyen szintre. Remélem, hogy a jövőben is így haladhatunk tovább, ehhez persze az kell, hogy továbbra is figyelemmel kövessétek, illetve terjesszétek az oldalt. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.