Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ajándékozz filmet karácsonyra!

Itt a karácsony előtti utolsó nap, és ha esetleg olyan helyzetben vagy, hogy még nem vettél semmit senkinek, sőt fogalmad sincs arról, hogy mit vegyél, akkor ne tétovázz! Összegyűjtöttem 8 olyan filmet, 8 különböző kategóriában, amelyek 2013-ban jelentek meg DVD-n vagy Blu-rayen és alkalmasak lennének arra, hogy oda ajándékozhassuk őket rokonainknak vagy barátainknak.

 

 

 

Az Óriásölő (2013, amerikai kalandfilm)

 

filmfan---az-oriasolo.jpg

 

Kamasz vagy akár még egy kicsit fiatalabb fiúknál is szóba jöhet az Óriásölő című film.

A sztori szerint egy égig érő paszuly az égbe emeli egy szegény paraszt fiú házát, pont akkor, amikor a királynő látogatást tesz nála. A paszuly a királynőt a felhők fölé, egy másik világba emeli, ahol teljesen mások a lakók, mint nálunk, ugyanis a fenti világ az óriások kezében van. Ez nem is lenne olyan nagy baj akkor, hogyha ezek az óriások nem akarnák meghódítani a mi világunkat... 

Ez a film egy izgalmas, kalandfilm, ami szerintem nagyon jó szórakozást nyújt.10-13 éves korig ideális választás, ha az adott fiú szereti az izgalmasabb jeleneteket, a középkori lovagok és az óriások összecsapását, persze a szülőket megnyugtatom, a filmben nincsenek véres jelenetek.

Ha egy kicsit pontosabb leírást szeretnél kapni a film sztorijáról, vagy ha elolvasnád a véleményemet a filmről, akkor olvasd el a kritikámat

 

 

Másnaposok 3 (2013, amerikai vígjáték)

 

ylz8jln.jpg

 

Habár a Másnaposok 3-at, a káromkodások miatt, a nagyon fiatal gyerekeknek nem tudnám ajánlani, de szerintem nagyon jó választás lenne olyanoknak, akik imádják a vígjátékokat.

Először is megnyugtatok mindenkit aki még nem látta a Másnaposok 3. részét, csak az első kettőt, hogy ebben a részben már nem ugyanaz lesz a sztori, mint a korábbiakban.

Alan, már teljesen bególyózott, ezért a barátai: Stu, Phill és Doug, úgy döntenek, hogy elviszik őt egy ideggondozóba. Azonban útközben elkapja őket egy drogbáró, hogy hozzák el neki Chowot, mert a kínai ellopott tőle egy csomó aranyat. Amíg ezt nem teszik meg, addig túszul ejti Dougot és hogyha a többiek nem viszik el neki időre Chowot, akkor megöli a túszt.

Habár nagyon sok támadás érte a Másnaposok záró részét, amiért sokan unalmasnak találták, azonban én mégis alaptalannak érzem ezeket a vádakat. Szerintem annyira nem unalmas, sőt nem csak vicces, hanem még izgalmas is. Egy nagyon jó film, amivel jól meglehet lepni a jó humorú rokonainkat vagy barátainkat. A kritikámért kattints ide!

 

 

Eleven testek (2013, amerikai horror-vígjáték)

 

 

filmfan---eleven-testek.jpg

 

Szereted a horrort és a romantikus filmeket? Tudom, nem nagyon illik össze ez a két műfaj, de ha szereted is bármelyiket, akkor az Eleven testek a megfelelő választás. Ezt a filmet akár feleségnek vagy barátnőnek is ajándékozhatjuk, feltéve, ha szeretik a romantikus filmeket és nem ijednek meg a kicsit ijesztőbb részektől.

Egy vírus az embereket zombivá változtatja. Egy ilyen zombi R is, aki nem emlékszik semmire sem az emberi életéből. Az élőhalottak a még megmaradt néhány ember agyára vadásznak, azonban egy nap R, megment egy lányt, akiből zombi vacsora lett volna. R és a lány, Julie között kezd kialakulni a szerelem és ez által a zombi is kezd egyre emberibbé válni. Vajon gátat szab a szerelmüknek az, hogy az emberek és a zombik között kitör a háború és Julie apja az emberek egyik vezetője? Vajon R és Julie szerelme véget vethet a háborúnak?

Szerintem ez a film remek választás lenne szerelmes pároknak, már a szlogenje miatt is, ami ez: „Mert a szerelem nem egy halott ügy”.

 

 

Vasember 3 (2013, amerikai-kínai sci-fi)

 

 

filmfan---vasember-3.jpg

 

Ha valaki úgy dönt, hogy kisfiának filmet ajándékoz, akkor érdemes figyelembe venni a képregény filmeket. Hiszen melyik gyerek ne szeretné a szuperhősök kalandját!

Idén, egy nagyon népszerű szuperhős filmje került a mozikba, és most már DVD formájában is beszerezhető. Ez pedig a Vasember 3. Bevallom, a kisebb vagy félős gyerekeknek annyira nem ajánlom, mert a filmben vannak olyan jelenetek, amelyek megilyezhetik őket.

Tony Starkot, a Bosszúállókkal való kalandja óta álmatlanság kínozza. Nem tud aludni és miután barátnője lefekszik, ő csak újabb és újabb páncélokat készít magának. De nincs ideje magával foglalkozni, ugyanis egy kínai terrorista, Mandarin, különböző helyeken robbantgat, amelyekkel rettegésben tartja egész Amerikát.

Ez egy nagyon izgalmas és poénos alkotás. Nagyon jó film! Ha kíváncsi vagy a bővebb véleményemre a filmről, akkor olvasd el a Vasember 3-ról szóló kritikámat!

 

 

Az Acélember (2013, amerikai akciófilm)  

 

filmfan---az-acelember.jpg

 

Ha már benne vagyunk a szuperhősös filmek világában, akkor mindenképp beszélnünk kell az Acélemberről. Ez a film még egy, a Vasembernél is népszerűbb szuperhősről, Superman kalandjairól szól. Szerintem ez a film bármilyen korú vagy nemű embernek alkalmas, feltéve, ha szereti az izgalmakat, ugyanis az Acélemberben rengeteg ilyen van.

Miután a szülei a Földre küldik Supermant, a Földi élethez kell alkalmazkodnia. Itt nemcsak be kell illeszkednie, hanem meg is kell felelnie annak a farmercsaládnak, akikhez került. Már ez is elég nagy stresszt jelentene, de erre még rátesz egy lapáttal az is, hogy meg kell küzdenie, a Krypton bolygó egyik vezérével, Zod tábornokkal és annak embereivel, hogy megmentse az emberiséget...

Kritikámat itt olvashatod!

 

 

Tűzgyűrű (2013, amerikai sci-fi)

 

filmfan---tuzgyuru.jpg

 

A Tűzgyűrű egy nagyon izgalmas és látványos sci-fi, amit bátran ajándékozhatunk, az izgalmakat szerető ismerősinknek. Gyereket vagy felnőttet is meg lehet lepni ezzel a filmmel.

Az óceán mélyén megnyílik egy kapu, amelyből óriási szörnyek, Kaijuk bukkanak elő. Miután az emberek rájönnek, hogy a mostani fegyvereinkkel nem tudnánk megállítani őket, óriási robotokat kezdenek építeni. Ezek lesznek a jeagerek. A jeagereket két pilóta vezeti. Felbukkan egy veterán és egy újonc pilóta, akik nagyon ígéretesnek tűnnek. Lehet, hogy nekik sikerül megállítani az óriási szörnyeket...

Tényleg érdemes ezzel a filmmel meglepni rokonainkat, hiszen egy remek alkotás! Kritikámért kattints ide!

 

 

Szemfényvesztők (2013, amerikai thriller)

 

Szemfényvesztők

 

Esetleg valamilyen ismerősöd szereti a bűvészetet? És te nem tudod, hogy mit ajándékozz neki, de valami bűvészettel kapcsolatos dolgot? Akkor remek ajándék lenne neki a Szemfényvesztők című thriller.

A világ négy legjobb bűvésze, az egyik előadása során bankot rabol, ami miatt az FBI körözést ad ki ellenük. Azonban ez nem állítja meg a négy bűvészt vagy ahogy ők hívják magukat, négy lovast abban, hogy újra és újra fellépjenek és egyre nagyobb trükköket adjanak elő, amelyekben nagy szerepe lesz a pénz lopásnak is…  

Ez a film tényleg nagyon izgalmas és érdekes. Nem egy akciójelenetet is tartalmaz. Nagyon jó szórakozást nyújt, főleg a bűvészet kedvelőinek. Én is írtam krtitikát a filmről, amit itt olvashatsz!

 

 

A nagy Gatsby (2013, amerikai romantikus-dráma)

 

filmfan---a-nagy-gatsby.jpg

 

A Nagy Gatsby egy romantikus film, ezért ajándékozhatjuk, feleségnek, barátnőnek vagy női ismerősnek. Remekül felidézi a múltat, az egész filmet átjárja az 1900-as évek hangulata.

Gatsby, egy milliárdos, aki hétvégenként hatalmas bulikat tart az otthonában. Azonban kilétét titok fedi, hiszen még senki sem látta őt. Gatsbyt, a háború elszakította szerelmétől, Daisytől. Egyszer újra találkoznak és hát mondanom sem kell, Gatsbyban még mindig ég a szerelem Daisy iránt…

A kritikám itt olvasható!

 

 

Boldog karácsonyt kívánok!!! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Márk - Tűzgyűrű

2013.12.23 23:06

Sztem én is meg ajándékozom magam a Tűzgyűrű Blu-ray kiadásával.:):DD

- - Re: Tűzgyűrű

2013.12.23 23:08

Jól teszed:DDD

Dénes - -

2013.12.23 22:57

Boldog karacsonyt!:)