Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bosszúállók: Ultron kora - Vasember és Amerika kapitány figura - Nyereményjáték LEZÁRULT

2015.05.17

Május 6-tól lehet a mozikban megtekinteni a Bosszúállók második epizódját, ezen alkalomból a Fantasmania online játékbolt jóvoltából nyerhettek egy Amerika kapitány vagy egy Vasember figurát.

 

bosszuallok-2-ultron-kora-nyeremenyjatek.jpg

 

A játék nagyon egyszerű: meg kell válaszolnod három kérdést, és ha helyes a beküldött válaszod, valamint a szerencse is veled van, akkor egy Amerika kapitány vagy egy Vasember figura üti a markodat.  

Íme az űrlap, amit ki kell tölteni:

 

 

Még azt is jelezheted, hogy melyik figurának örülnél jobban, a hivatalos facebook eseménynél egy kommenttel. Érdemes ezt megtenni, mert ráadásként az eseményhez csatlakozók és kommentelők között kisorsolásra kerül a Magyar Szuperhős Mesék harmadik száma is, amelyben Harcsa huszár, Hungária kapitány és Tachkov Professzor megütközik az eddigi legerősebb ellenfelével, és segítségükre siet Mátyás, az igazságos, mint történelmi vendégszereplő. A Magyar Szuperhős Mesék harmadik és eddigi számai itt megrendelhetőek.

Az Amerika kapitány, a Vasember és más Bosszúálló figurák kaphatók a Fantasmania weboldalán, itt.  

A válaszokat a nyereményjátékra május 21-ig várjuk, az eredményhirdetés május 25-e környékén lesz. Ha a jövőben is szeretnétek ilyen nyereményjátékokat, akkor lájkoljátok a Fantasmania és a FIlmFan facebook oldalát is!   

Íme a két figura: 

 

amerika-kapitany-figura-10cm-pajzsos-mozis-muls--1-.jpg

 

 

vasember-figura-iron-man-3-sugarral.jpg

 

 

A Magyar Szuperhős Mesék harmadik száma:

 

magyar-szuperhos-mesek-3-borito-foto.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.