Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Star Wars - Darth Vader és Luke Skywalker figura - Nyereményjáték

2015.06.10

Idén decemberben kerül a mozikba a Star Wars 7. része, most a Fantasmania Online Játékbolt jóvoltából egy Darth Vader vagy egy Luke Skywalker figurát nyerhettek.

 

star-wars-vadervs-luke-nyeremenyjatek.jpg

 

A játék nagyon egyszerű: egy roppant könnyű űrlap kitöltésével vehettek részt a játékon. A helyesen válaszolók közül két szerencsés nyerhet a Fantasmania jóvoltából egy Darth Vader vagy egy Luke figurát. Ezeket és még sok más Star Wars figurát megvásárolhattok itt. Még azt is jelezhetitek a játék hivatalos facebook eseményénél, hogy melyik figurának örülnétek jobban. Ráadásként az esemény résztvevői között még a Magyar Szuperhős Mesék második száma is kisorsolásra kerül, amelyben Harcsa Huszár, Hungária kapitány és Tachkov Professzor még hőskorát éli és találkozik az első magyar szuperhőssel, Toldival is. A Magyar Szuperhős Mesék eddigi számait itt meg is rendelhetitek.

 

 

A válaszokat május 19-ig várjuk, az eredményhirdetés pedig május 22.-e után várható. Ha a jövőben is szeretnétek ilyen nyereményjátékokat, akkor lájkoljátok a FilmFan facebook oldalát. 

Darth Vader figura:

 

star-wars-figura-10cm-darth-vader-fenykard-ls.jpg

 

Luke Skywalker figura: 

 

star-wars-figura-luke-skywalker-jedi-merges-ls.jpg

 

Magyar Szuperhős Mesék második száma:

 

magyar-szuperhos-mesek-2-borito-cover-sm.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.