Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Terminator: Genisys - Terminátor figurák - Nyereményjáték

2015.07.08

A múlt héten került bemutatásra a Terminator: Genisys, ennek apropóján a Fantasmania jóvoltából egy Terminator Endoskeleton vagy egy NECA T-1000-es Terminator figura ütheti a markotokat.

 

termiantor-figura-genisys-nyeremenyjatek.jpg

 

A játék nagyon egyszerű: egy űrlap kitöltésével vehetsz részt a játékon, és ha a szerencse is veled van, akkor nyerhetsz egy 10 cm-es Terminator Endoskeleton vagy egy NECA T-1000-es figurát, amelyeket itt meg is vásárolhattok. Sőt még azt is jelezhetitek a játék hivatalos facebook eseményénél, hogy melyik figurának örülnétek jobban, és ezt érdemes is megtenni, mert az eseményen résztvevő kommentelők között kisorsolásra kerül a Magyar Szuperhős Mesék első száma, amelyben megismerkedhetünk a magyar szuperhősök, Harcsa Huszár és Hungária kapitány titkos eredetével és első közös kalandjával. A sorozat első illetve a többi számát itt meg is rendelhetitek.

 

 

A játékra a válaszokat július 17-ig (péntekig) várjuk, az eredményhirdetés pedig július 20 után várható. Sok sikert kívánunk, ha még szeretnétek ilyen nyereményjátékokat, akkor lájkoljátok a FilmFan és a Fantasmania facebook oldalát is!

 

Terminator Endoskeleton figura: 

 

terminator-figura-endoskeleton-t-700-ls--1-.jpg

 

Neca T-1000-es Terminator figura:

 

terminator-figura-t-1000-liquid-nytrogen-ls.jpg

 

Magyar Szuperhős mesék 1. száma:

 

magyar-szuperhos-mesek-1-borito.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.