Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

This Is the End-Red Band első előzetes

 Pont az állítólagos „világvége” napján jött ki a This Is the End első előzetese. A film a világvégét dolgozza fel, csak, hogy ez nem egy katasztrófafilm, hanem egy vígjáték (apokaliptikus komédia) lesz.

A filmben számos színész szerepel, köztük: James Franco, Johan Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, akik érdekes módon saját magukat alakítják. A filmhez még csatlakozik: Emma Watson, Rihanna, Jason Segel, Michel Cera.

A film sztorija: Itt a világvége! A hat jó barát megmagyarázhatatlanul egy zárt Los Angelesi házban reked. Az időmúlásával egyre fogynak a házban lévő tartalékok és így a haverok egyre távolabb kerülnek egymástól. Már állandóak lesznek a konfliktusok. Végül teljesen elfogynak a házbeli tartalékok és a barátok úgy döntenek, hogy elhagyják a házat és követik a meghalt emberek sorsát… De vajon mi lesz a hat emberrel? Ők is meghalnak vagy túlélik a katasztrófát? Ezt megtudhatjuk majd jövőre, pontosabban 2013. június 14-én a moziban ülve.  

Jövőre már nem biztos, hogy ugyanolyan érdekes téma lesz a világvége mint idén de bizonyára ez a film is kassza siker lesz.

A film posztere:

A film előzetese: