Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Most akkor a vámpírok vagy a zombik a menők?

2012.12.07

 Akkor most a vámpírok vagy a zombik a menők? Igaz a helyes választ még nem lehet tudni, mivel még nem jelent meg a mozikban a Warm Bodies című romantikus-vígjáték. 

A film alapötlete szerintem elég röhejes. Elméletileg, egy tinizombi beleszeret egy lányba aki szint úgy viszonozza ezt az érzést.De mért pont a vacsorájába szeret bele?Ennek gyakorlatilag nincs is értelme így. Na, de most hagyjuk a film kritizálását és inkább folytassuk a történetet. A zombi bevezeti a lányt az agyfalók világába és így együtt számtalan kalandba keverednek. A zombi halott, de mégis beakarja bizonyítani azt, hogy ő igenis tud szeretni. És jó úton halad mivel a lánytól egyre inkább megtanulja újra az emberséget.

A filmet zombis twilight-nak is nevezik, mivel az alapötlet eléggé megegyezik a Twilightéval. A legnagyobb eltérés csak is a filmben szereplő lények között van. Míg a Twilight a vérfarkasok és a vámpírok több évezredes harcát, addig a Warm Bodies a zombik és a csontváz szerű lények ellenszenvét mutatja be. Tehát a most már szomorkódó Twilight rajongók (Az Alkonyat széria vége miatt) lehet, hogy átpártolnak ehhez a filmhez.

 Az agyfaló szerepében Nicholas Houltot láthatjuk majd. A rendező pedig Jonathan Levine lesz. Nem tudom, én azért várom kicsit, mert lehet, hogy tényleg olyan vicces lesz mint az előzetese. Nézzétek meg!!

A képen Nicholas Houltot láthatjátok, persze zombiként:

A film posztere:

Warm Bodies posztere

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

... - Nem Twilight..

2013.03.12 18:38

Ez nem Twilight hanem Rómeó és Júlia történet..hiszen a lány neve Julie a zombi srác neve pedig R-el kezdődik mint a Rómeó..de a története is ugyanolyan hiszen a lány apja megölné a srácot, és "ellenségek" az emberek és a zombik, és volt is benne egy olyan "erkélyes jelenet" ami teljesen nyilvánvaló h arra utal..de ezt h nem veszi észre senki..:D

- - -

2012.12.20 14:52

király lesz!!!!!!!!!!

XD - Szerintem...

2012.12.15 17:40

Szerintem ez a film nem lesz olyan nagy szám. Megnéztem az előzetesét, az sem tetszett annyira, és szerintem Nicholas Hoult túl jóképű egy zombi szerepéhez! Egyébként szerintem a vámpírok sokkal menőbek a zombiknálés a Twilight sokkal jobb film mint ez lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD