Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2013. áprilisi DVD- és Blu-ray megjelenések

 Áprilisban remek filmeket szerezhetünk meg magunknak DVD-n és néhányat pedig Blu-rayen is. A moziban is sok jó filmet láthatunk, de otthon a kanapén ülve is élvezhetjük, például a Pi életét és a Hobbit: Váratlan Utazást. 

Április 4.- Felhőatlasz: Igaz moziban nem láttam, de megvettem magamnak DVD-n így már én is láthattam ezt a különös, de nagyon jó filmet. A filmet DVD-n és Blu-rayen is megvehetitek magatoknak.

Április 4.- 5 nap háború: Ez a film DVD-n kapható.

Április 8.- A Hobbit: Váratlan utazás: Ezt a filmet vártam legjobban tavaly a moziban és idén pedig DVD-n. Végre most már otthon is élvezhetjük Középföldét. A film kapható Blu-rayen és duplalemezes DVD-n is.

Április 17.- A hét pszichopata és a si-cu: A boltokban DVD-n lesz kapható.

Április 17.- Kispályás szerelem: DVD-n várható.

Április 24.- Pi élete: Nagyon várom már, hogy megjelenjen DVD-n, hiszen ez egy nagyon elgondolkoztató és gyönyörű film. Lehet, hogy otthon nem lesz olyan gyönyörű a látvány, mint a moziban 3D-ben, de akkor is érdemes egy kis pénzt rászánni erre a filmre.  

Április 17.- Rontó Ralph: A kisebbeknek is lesz egy élvezetes animációs filmje, amit szerintem szívesen megvesznek Blu-rayen és DVD-n is.

Április 24.- Nejem, nőm, csajom: Blu-rayen fog majd megjelenni.

Április 24.- Értelem és érzelem: Szintén Blu-rayen várható.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.