Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2013. Júliusi DVD- és Blu-ray megjelenések

A júliusi DVD és Blu-ray megjelenések nem igazán kímélik meg a pénztárcánkat, hiszen olyan remek filmeket szerezhetünk meg, mint a Lincoln vagy az Óriásölő.

 

 

Júliusban mindenféle film lesz kapható. Az akció szerelmeseinek itt lesz a Parker és a Csapda, aki egy kis rettegésre vágy, az megvásárolhatja magának a Gonosz halott című horror filmet. Ha egy kicsit nevetni szeretnél, akkor csak rád vár a Dől a moné. De azoknak sem kell aggódnia, akik a történelem szerelmesei, hiszen számukra itt lesz a Lincoln. A kisebb korosztálynak pedig az Oz, a hatalmas című remek filmet ajánlom. Persze nekik szintén szórakozást nyújthat az Óriásölő. Megnyugodhatnak azok is, akik egy zenés filmre vágynak, mert itt van nekik a Tökéletes hang. De aki inkább Blu-rayen nézné meg ezeket a remek alkotásokat, azoknak meg is tehetik, hiszen ezeknek a filmeknek a nagy része Blu-rayen is beszerezhető lesz.

 

Július 3. – Lincoln: Ez a remek történelmi film arról szól, ahogy Lincoln el akarja törölni a rabszolgatartást Amerikában. Nagyon jó film, remek színészekkel. A filmben Lincolnt alakító Daniel Day Lewis Oscar-díjjat is kapott az alakításáért. Érdemes megvenni, de nem egy akciófilm, ezért azok inkább ne költsenek rá, akik lövöldözésekre és robbanásokra vágynak. Az alkotás DVD-n és Blu-rayen is megjelenik.

 

Július 3. – Boszorkányvadászok: A film a Jancsi és Juliska extrém átdolgozása, amiben a két főhős boszorkányokra vadászik. A kritikusoknál kapott hideget, meleget, de szerintem ha nem nézted meg moziban, akkor megéri megvenni DVD-n vagy akár Blu-rayen is.

 

Július 3. – Parker: A Parker egy remek akciófilm, aminek a főszereplője Jason Statham. A film sajnos csak DVD-n fog megjelenni.

 

Július 4. – Csapda: Egy nagyon izgalmas film, Dwayne Johnson főszereplésével, amit beszerezhetsz DVD-n és Blu-rayen is.

 

Július 4. – Született gengszterek: A film csak DVD-n jelenik meg.

 

Július 4. – Az a bizonyos első év: Kizárólag DVD-n kapható.

 

Július 10. – Személyiségtolvaj: A vígjáték nem nyűgözte le annyira a kritikusokat, de szerintem érdemes megvenni DVD-n vagy Blu-rayen is.

 

Július 10.  – Oz a hatalmas: Mókás és izgalmas film, szerintem bármilyen korosztálynak alkalmas. DVD-n és Blu-rayen is megvásárolható.

 

Július 10. – Szép remények: A film a maga műfajában elég jó, de a hazai közönséget nem nagyon hozta lázba. A filmet csak DVD-n adják ki.

 

Július 17. – Gonosz halott: Ez a horror film nem látogatott el a magyar mozikba, de mégis kiadják DVD-n és Blu-rayen is.

 

Július 17. – Ígéret földje: Csak DVD-n lehet beszerezni.

 

Július 17. –  Dől a moné: Egy remek vígjáték, ami egy festményhamisítás körül forog. Sajnos Blu-rayen nem lesz kapható, csak DVD-n.

 

Július 23.  – Vékony Jég: A film DVD-n jelenik meg.

 

Július 24. – Az Óriásölő: Az Óriásölő az égig érő paszuly című népmese átdolgozása. Szerintem nagyon jó film, de a mozi kasszáknál nem ért el olyan jó eredményt. De szerencsére a film azért DVD-n és Blu-rayen is megjelenik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.