Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Egyelőre nem rendelték be a Rick and Morty 4. évadát

2018.03.20

Egyre nagyobb aggodalomra ad okot a rajongók körében, hogy szinte semmilyen  előrehaladásra utaló jel nem lát napvilágot a Rick and Morty 4. évadának a készítésével kapcsolatban. 

 

filmfan---rick-and-morty.jpg

 

A sorozat egyik készítője, Dan Harmon a napokban beismerte, hogy egyelőre a csatorna még nem rendelte be a negyedik évadot. Ezt az író az egyik twitteren adott bejegyzésében árulta el, amikor is egy dühös rajongónak válaszolt, aki azon akadt ki, hogy Dan Harmon miért nem írta már meg a negyedik évad szkriptjét. Nem mellesleg az ingerült úriember még egy rántással lusta alkoholistának is nevezte a készítőt. Ez jól példázza, hogy a rajongók már nem igazán bírják idegekkel a sorozatot övező csendet. A vádak egyébként nem teljesen alaptalanok (az alkoholizmust is tekintve), de mindenesetre Harmon egy elég stílusos válasszal méltatta a rajongó kedves szavait:

 

 

„Értelek nagymenő. Először is, elég nehéz, különösen egy ilyen lusta alkoholistának megírnia egy olyan sorozatot, amelyet még be sem rendelt a csatorna. Másodjára belegondolva, hogy ennek a hozzád hasonló rajongók isszák meg a levét…inkább hozok is egy italt.”

Az tény, hogy a Rick és Morty  számára jelenleg kérdéses a jövő. De aggodalomra semmi ok, szinte kizárt, hogy az Adult Swim ilyen könnyen eldobná az elmúlt évek egyik legsikeresebb vígjáték sorozatát. Az egész eset annyiban okozhat problémát, hogy többet kell majd várni a következő évadra.