Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Folytatást kap a Széttörve és A sebezhetetlen

2017.04.29

M. Night Shayamalan bejelentette, hogy mikor kapjuk meg a Széttörve és a Sebezhetetlen folytatását, sőt már egyre több információ ismert a második résszel kapcsolatban.

 

filmfan---szettorvesebezhetetlen.jpg

 

A hosszú ideig tartó hollywood-i száműzetéséből idén térhetett vissza az indiai származású rendező, M. Night Shayamalan, aki a Széttörve című filmjével a kritikusok és a nézők tetszését is elnyerte. A film nemzetközi szinten 275 millió dollárt termelt, ami egészen kiemelkedő, pláne hogyha figyelembe vesszük, hogy az alkotás mindössze 9 millióból készült. Azonban innentől kezdve a cikk spoilereket tartalmaz, tehát csak akkor olvass tovább, ha már láttad a Széttörve című filmet!

 

Ahogy azt már korábban megszokhattuk, Shayamalan filmjének a vége ezúttal is tartalmazott egy óriási csavart, mégpedig, hogy a Széttörve egy univerzumban játszódik a 2000-es Sebezhetetlennel, és tulajdonképpen a Horda nevű gonosz előzménytörténeteként szolgált. Ezt már sok rajongó régóta hangoztatja, sőt a rendező is utalgatott rá, de csak most lett hivatalosan is elismerve. Sőt az is kiderült, hogy közös folytatást fog kapni a két film, ami 2019 januárjában kerülhet a mozikba. Shayamalan elmondta, hogy már évek óta ez volt az álma, hogy a két alkotás egy harmadikban egyesülhessen, és erre végre megadatik a lehetőség. A közös folytatás a Glass címet kapta, és többek között visszatér benne James McAvoy, Bruce Willis, valamint Samuel L. Jackson is. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.