Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lehetséges, hogy megvan, hogy miről szól majd a Star Wars 7?

Lehetséges, hogy megvan, a Star Wars 7 két fő karaktere illetve a film története is.

 

star-wars-episode-7

 

Már régebben kiderült, hogy J.J. Abrams nem a Star Wars képregényekből illetve a könyvekből fogja majd elkészíteni a hetedik részt, hanem egy új sztorival rukkol elő. A Schmoes Know szerint a történet a következő lesz:

Han Solo-nak és Leia-nak ikergyerekei születnek, egy fiú és egy lány.  A lányt Jaina Solo-nak hívják, ő még csak 17 éves, de már ő a világ egyik legjobb jedi lovagja. A fiú a Jacen Solo nevet viseli. Ő szintén 17 éves és ő a világ másik legjobb jedije. Nem véletlen, hogy az ikrek mindketten nagyon jó harcosok, hiszen mindkettőjüket Luke Skywalker tanította. Ám Jacen nem nagyon tudja a sötét és a jó oldalt megkülönböztetni, és ezért egy idő után azt hiszi, hogy a sötét oldal a helyes. Egyre inkább afelé húz, és végül ő lesz Darth Caedeus.

Ebből az alap sztoriból elég sok mindent ki lehetne húzni. Esetleg egy Jaina vs Jacen összecsapást? Vagy egy nagybáty vs unokaöcs csatát? Jó lenne, hogyha Abrams elfogadná ezt a sztorit a filmhez.     

De az elég érdekes, hogy az ikerpár, benne van a könyvsorozatban, tehát úgy néz ki, hogy Abrams kicsit hű marad az eredeti történethez, ha tényleg erről fog szólni a film. Mert ez még nem bizonyos mindössze egy esélyes variáció, csupán egy pletyka. De lehet, hogy a Schmoes Know valódi dolgokat állít, mivel már a stúdió kereste illetve keresi is Han Solo fiának a megtestesítőjét. Kérdéses, hogy Abrams mit nyilatkozik a pletykákra, de reméljük, hogy helyesel majd.  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.