Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Megvan a Transformers 4 főszereplője!

Három sikerfilm után Micheal Bay úgy döntött, hogy leforgatja a Transformers 4-et. Ez nagy döntés volt számár, hiszen egy ilyen film megvalósításához nem kevés pénz szükséges. Igaz ez már nem olyan friss hír, de mivel ebben a témában még nem olvashattatok tőlem cikket ezért ezt is leírtam.

Viszont most egy friss hír következik. Ugyanis már mergvan, hogy ki lesz soron következő rész  főszereplője, a Transformers 4-nek. Hosszas gondolkodás után Micheal Bay, úgy döntött, hogy Mark Wahlberggel lesz az új rész főszereplője. Azért őt választotta ( a saját honlapja szerint) remekül kijött a színésszel a forgatáson. A film forgatása tavasztól indul. 

Sajnos a filmre még sokat kell várnunk. 2014. június 27-étől nézhetjük meg a moziban. Egyébként a stúdió sokmindent megújított, pl. a Transformers logóját. Az új verziót itt láthatjátok:

Transformers 4 Logo

Sajnos még sokat nem lehet tudni a filmről. Az se teljesen biztos, hogy a sztori folytatódik-e vagy teljesen mást fognak majd 2014-ben a vászonra vetíteni. A szereposztásról sincsenek még információk. Vajon lecserélik a szereplőket vagy minden a megszokott kerékvágásban folytatódik?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Jank Máté - Eper u. 14

2013.04.13 16:57

Várrom már! Az első három nem rossz...

Szerkesztő - András!

2012.11.10 07:27

András!
Jól értesültél arról, hogy Shia LaBeouf 18 milliót kérne a szerepléséért. Kutakodtam és nem sokára ezzel kapcsolatban megjelnik legújabb cikkem.

András - -

2012.11.09 21:53

ÍRD MÁR MEG NEKEM LÉCCCCIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

András - megírnád h kik lesznek a szereplők

2012.11.09 21:51

Az tutti. Valami olyasmit hallottam, hogy Shia LaBeouf 18 millát kérne a szerepléséért a Transformers 4-ben. Az már nagyon érdekel, hogy kik lesznek a szereplők. Kedves szerkesztő, ha esetleg értesülsz arról, hogy kik lesznek a szereplők?

TransformersFan - Megjelenik??????

2012.11.09 20:25

Kajak, h megjelenik a legújabb rész a Transformers-hez?????????????