Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Megvan az Angry birds film rendezője

 Ezen túl már nem csak a telefonunkon és ruhadarabokon láthatjuk azokat a bizonyos mérges madarakat, ugyanis 2016-ra elkészül az Anry birds film, aminek már megvan a rendezője.

 

filmfan---angry-birds.jpg

 

Az Angry birds egy nagyon népszerű videójáték. Akinek okos telefonja van, az már biztos, hogy találkozott vele. A játék népszerűségéről árulkodik, hogy az egész ruhásszekrényünket megtölthetjük a játék „főhőseivel” díszített ruhákkal. Sapkán, pólón, pulóveren láthatjuk kedvenc madarainkat, persze van kulcstartó és plüss is. Ez a játék már sorozattá nőtte ki magát, ugyanis a madarak már jártak Rióban, az Angry birds Rio keretében. Ezt követően kiutaztak az űrbe, hogy leszámoljanak a zöld malacokkal, az Angry birds Spaceben, sőt átalakultak Star Wars figurákká is, azaz Star Wars madarakká, az Angry birds Star Warsban, amelynek már a második része is megjelent. Tehát tényleg nagyon népszerű az Angry birds, ezért nem is csoda, hogy megfilmesítik…

A projekt egyre inkább halad előre, ugyanis úgy néz ki, hogy a filmnek megvan a rendezője. Ő pedig nem más, mint Clay Kaytist a Rontó Ralph rendezője, és Fergal Reilly, akinek a nevéhez fűződik a Derült égből fasírt és a Hupikék Törpikék 1. Az Angry birds a híresztelések szerint 2016. július 1-jén érkezik 3D-ben.