Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Négy Trónok harca spinoff van készülőben

2017.05.11

Az HBO állítólag már több íróval is kapcsolatban áll, ami azt jelenti, hogy a Trónok harca 8. évada után sem kell végleg elbúcsúznunk Westerostól.

 

filmfan---tronok-harca.jpg

 

Mint ismeretes, mindössze két évad maradt hátra a valaha volt egyik legsikeresebb sorozatból, a Trónok harcából, így kérdéses volt, hogy mi lesz a szériával a 8. évad után. Azonban a Hollywood Reporter értesülései szerint, nem kell túlságosan aggódnia a rajongóknak, ugyanis az HBO 4 Trónok harca spinoff sorozat elindítását tervezi.

 

A négy különböző sorozat írására, négy elismert szakembert kért fel a televíziós csatorna. Max Borenstein (Godzilla, Kong: Koponya-sziget), Jane Goldman (X-Men: Az eljövendő múlt napjai, Kingsman), Brian Helgeland (Legenda, Szigorúan bizalmas) és Carly Wray (Mad Men – Reklámőrültek, A hátrahagyottak) mind egy-egy spinoff szkriptjén dolgozhatnak. A munkálatokban besegít majd a Trónok harca könyvek írója és a sorozat készítője, George R. R. Martin is, sőt Goldman és Wray esetében társíróként lesz jelen.

 

A Trónok harca 7. évada július 17-én kerül majd a képernyőkre és hét részből áll majd. A csatorna azért csúsztatta későbbre a már megszokott áprilisi premiert, hogy a készítők olyan időjárásban tudjanak forgatni, amilyenben szeretnének. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.