Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pacafic Rim - poszterek

Már a Tűzgyűrű (Pacafic Rim) marketingje is beindult, mivel ma kaptunk három képet három ország jaegeréről.  Igaz a képek kicsit transformersesek lettek, de még így is nagyon örülünk nekik.

 

 

Ez a film a trailere és a képei alapján az év egyik legizgalmasabb és leglátványosabb alkotása lesz. Magyarországon július 11-től lesz látható. Remélem, a közelgő bemutatóig még azért megszán minket a stúdió és közzétesz még néhány képet.  

Az emberiség a kihalás szélén van. Több millió ember hal meg a Kajju-nak nevezett szörnyek támadása következtében. De a tudósok kifejlesztenek néhány ember által irányított hatalmas robotot. Ezek a robotok lesznek a Jaegerek. Minden nagyobb ország elkészíti a saját Jaegerét, hogy legyen mivel harcolniuk. Sok korábbi pilóta és azok robotja elveszett, de egy veterán és egy újonc pilótának lehet, hogy sikerül az, ami a többieknek nem. Ez a két ember csatába megy egy legendás jaegerrel. Ezúttal megkaptuk poszteren a kínai Crimson Typhoont, az orosz Cherno Alphát és a japán Coyote Tangot.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.