Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Suicide Squad - Kép a színészgárdáról

2015.04.09

David Ayer egy képet tett közzé a 2016-ban a mozikba kerülő Suicide Squad színészgárdájáról.

 

filmfan---suicide-squad.jpg

 

A Suicide Squad, más néven az öngyilkos osztag, egy nagyon egyedi csapat, hiszen a tagok egytől egyig szupergonoszok. Képregényekben először az 50-es évek végén tűntek fel, és habár először még nem arattak osztatlan sikert, már akkoriban is nagyon vakmerő elképzelésnek számított létrehozni egy ilyen csapatot, amelyben a DC univerzum talán legnevesebb gonoszai szerepelnek, mint Joker, Harley Quinn, Boomerang kapitány, Deathstroke vagy Deadshot.

 

filmfan---suicide-squad-2.jpg

 

És mindezt nemsokára a mozivásznon is láthatjuk majd, hiszen elkezdődött a film forgatása. Sőt, David Ayer a film rendezője egy képet is posztolt a komplett szereplőgárdáról. Nézzük is meg, hogy kiket láthatunk a képen. A baloldalon állva elsőként David Ayert láthatjuk. Mellette, Joel Kinnaman áll, aki a filmben Rick Flaget, a csapat vezérét játssza majd. Tovább haladva Adewale Akinnouye-Agbajet és Jay Hernandezt pillanthatjuk meg, az előbbi Killer Croc, az utóbbi pedig El Diablo megformálója lesz. Ezután Jai Courtneyt, Boomeráng kapitány megformálóját láthatjuk, az ő karaktere a képregényekben Flash egyik ellensége, de már a tévé képernyőjén is láthattuk, hiszen a szupergonosz feltűnt a Zöld jász 3. évadában. Jai Courtney mellett áll Viola Davis, aki Amanda Waller bőrébe bújik majd. Még ebben a sorban láthatjuk a Ravant megformáló Adam Beacht és a Deathstroke-ot (a karakter szintén feltűnt már a Zöld Íjász sorozatban) alakító Jim Parrackot, illetve Ike Barinholtzot, aki Dr. Hugo Strange nevű gonoszt formál meg. A lenti sorban a következő színészek vannak: Will Smith, Corina Calderon, Margot Robbie és Cara Delevingne. Will Smith Deadshotot, Corina Calderon Grecet alakítja majd. Margot Robbie, a Joker csatlósaként ismert Harley Quinnt, Cara Delevingne pedig Enchantresst formálja meg. Azonban a képen nem láthatjuk a csapat egyik legnagyobb gonoszát, vagyis Jokert megformáló Jared Letot, illetve szintén hiányzik Raymound Olubawale, aki King Shark lesz, és Scott Eastwood, aki Steve Trevort alakítja majd.

 

filmfan---suicide-squad-3.jpeg

 

Már a forgatás is megkezdődött, úgyhogy jövőre láthatjuk majd a mozikban a zsoldos csapatot, és ha David Ayer jó munkát végez, akkor ez a film lehet 2016 egyik legnagyobb durranása. Tehát a DC jövőre az újabb alapköveit teheti le, az épülő filmes univerzumának, hiszen az említett film mellett érkezik a Batman vs Superman is. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.