Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szirmai Gergely új műsora, a GameDay Iroda

 Szirmai Gergely ezen túl nemcsak a filmkritikáival fogja uralni a YouTube-ot, hanem a videójátékokkal foglalkozó új csatornájával is, a GameDay Irodával.

 

filmfan---gamedayiroda.jpg

 

Aki szereti a filmeket Magyarországon, az biztos, hogy hallott már a Hollywood Hírügynökségről! Szerintem nem lenne szükséges bemutatnom, mert mindenki ismeri, de ezt mégis megteszem. A Hollywood Hírügynökséget Szirmai Gergely alapította. Ez egy filmekkel foglalkozó csatorna a YouTube-on, amelyről a legkisebb szerénységgel kijelenthetjük, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb YouTube csatornája. Erről árulkodik az is, hogy Szirmai úrnak több mint százezer feliratkozója van a legnépszerűbb videó megosztó portálon. Persze, ez az említett személy kitartó munkájának az eredménye, ugyanis a műsor rajongói, már több mint 100 videót nézhettek meg tőle.

Szirmai Gergely párszor említette már a műsorában, hogy számára kikapcsolódást nyújt játszani a számítógépen. Ezért is dönthetett úgy, hogy indít egy új csatornát, amelyen játék kritikák és gameplay videók lesznek láthatóak. A műsor a GameDay Iroda nevet kapta, amelyen a játékok kedvelői hétről hétre megkapják az említett videóik egyikét és vasárnap pedig egy „random videó” kerül bemutatásra. A műsor már beindult egy ideje és ez alatt a két műsorvezető, Szirmai Gergely és Kiss Imre sem lazított, ugyanis már elég sok videó került fel az internetre, köztük egy promó videó, egy Xbox one kritika, sőt már megjelent pár gameplay videó is, ami a Bioshock Infinite című játékkal foglalkozik.

 

filmfan---hollywood-hirugynokseg.jpg

 

Azt gondolom, hogyha ez a műsor így halad tovább, akkor nemcsak a Magyarország legnépszerűbb filmkritikusa címet adhatjuk Gergőnek, hanem a Magyarország legnépszerűbb gameplay videósa címet is, amelyen a műsorvezető társával, Kiss Imrével osztozhat. Akár még a videóiban gyakran emlegetett „világuralom” is szóba jöhet. Nem is kívánom tovább ragozni a szót, inkább mélyen meghajolok mind- két műsor előtt, és sok sikert kívánok a továbbiakhoz!  

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.